Αποκριάτικες στολές handmade!!!

Standard

Αλλάζω επάγγελμα, γίνομαι μοδίστρα!!!

Σας παρουσιάζω με μεγάλη περηφάνεια τις στολές – υπερπαραγωγή μας, ολότελα φτιαγμένες από χαρτόνι, χαρτί γκοφρέ, σιλικόνη, λάστιχο και συρραπτικό. Είναι εύκολες και τρομερά αστείες… Γέλασα με την ψυχή μου! Αλλά το πιο όμορφο ήταν τα χαμόγελά τους όταν πόζαραν!!! Ρίξτε μια ματιά λοιπόν:

diy costumes

Οι πριγκήπισσες των λουλουδιών. Η φούστα είναι φτιαγμένη από χαρτόνι (ζώνη) και γκοφρέ, το οποίο στερέωσα με συρραπτικό. Επίσης, για κούμπωμα έβαλα πίσω το γνωστό “χρατς – χρούτς”. Το στεφάνι είναι και αυτό από χαρτόνι και το λουλούδι από γκοφρέ. Το αξεσουάρ – κολιέ το έφτιαξαν μόνες τους οι δεσποινίδες!

diy costumes 2

Στα αγόρια είχα υποσχεθεί στολή σούπερ ήρωα (ασχολίαστο…)! Έφτιαξα λοιπόν τον θώρακα (έβαλα και σχήματα γιατί όπως είναι γνωστό, κάθε σούπερ ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, έχει και ένα σήμα κατατεθέν!) και τα απαραίτητα περιβραχιόνια (εάν λέγονται έτσι…) από ρολό χαρτιού υγείας, το οποίο επίσης διακόσμησα στα ίδια χρώματα. Τέλος, τα παλικάρια διακόσμησαν τη μάσκα τους με σχήματα και χρώματα που να ταιριάζουν με την υπόλοιπη στολή.

Περάσαμε απλά καταπληκτικά, γελάσαμε, χορέψαμε και το χαρήκαμε!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s