Άνοιξη…που είσαι??

Standard

Ακόμη περιμένουμε…

…να ζεστάνει ο καιρός, αλλά… δεν το βλέπω! Μας έχει ταράξει στις βροχές μια εβδομάδα τώρα! Τέλος πάντων, υπομονή!!! Για αυτό θα αρχίσουμε τις ανοιξιάτικες κατασκευές για να ξεγελαστούμε λίγο και να πιστέψουμε ότι πέρασε ο χειμώνας 🙂 Τις προάλλες φτιάξαμε αυτό το πουλάκι στη φωλιά του και συζητήσαμε για τον κύκλο της ζωής των πουλιών. Βρήκα σε μια σελίδα ένα πολύ όμορφο σχέδιο για το θέμα αυτό, που άρεσε πολύ στα παιδιά και τα βοήθησε να καταλάβουν από που βγαίνουν τα πουλιά (η πρώτη απάντηση ήταν “από τα δέντρα” 🙂 ). Εδώ και το link: http://education.scholastic.co.uk/resources/27504 όπου θα το βρείτε σε μορφή pdf για να το κατεβάσετε δωρεάν. Σας δείχνω και την κατασκευή μαζί με το πατρόν, που μου βγήκε λίγο στραβό!! Καλή άνοιξη σας εύχομαι!

Advertisements

3 responses »

  1. Παρακολουθώ καιρό το μπλογκ σου και κάθε νέα σου ανάρτηση μου αρέσει πάρα πολύ! Τα σχέδιά σου και οι κατασκευές σου είναι πολύ ωραία και δημιουργικά!

  2. Μάρω και Δέσποινα, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Δυστυχώς οι αναρτήσεις μου έχουν καταλήξει να είναι τρίμηνες, σαν τους ελέγχους στα σχολεία! Πολλά φιλιά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s