Χρόνια πολλά μαμά!

Standard

Γιορτή της μητέρας

Αυτή την εβδομάδα ασχολήθηκα με τις κατασκευές μας για τη γιορτή της μητέρας. Ιδού λοιπόν η κάρτα μας. Τα υλικά: χαρτόνι, πολύχρωμο χαρτί, χαρτί με ίνες (μάλλον είναι ανακυκλωμένο, δεν παίρνω όρκο για την ονομασία…), χρυσόσκονη, κορδέλα και χρυσαφί στυλό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό: μέσα στην κάρτα θα βάλουμε και πήλινες καρδούλες (το κλασσικό πλέον δώρο για τη γιορτή της μητέρας, ιδέα που μου έδωσε το αγαπητό αστροπελέκι!). Τα παιδιά έβαψαν μόνα τους τις καρδιές, από τις οποίες πέρασα μετά κορδέλες και τις έδεσα μέσα στην κάρτα. Διπλή έκπληξη λοιπόν για τις μαμάδες! Επίσης, είπα στα παιδιά να το κρατήσουν μυστικό και να μην πουν τίποτα στις μαμάδες τους για να τους κάνουμε έκπληξη, και έτσι το όλο θέμα περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου και συνωμοσίας..! Αμφιβάλλω βέβαια αν θα μπορέσουν να κρατηθούν μέχρι αύριο, άλλα είχαν πολλή πλάκα! Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μαμάδες!

Advertisements

4 responses »

  1. Ευχαριστούμε για τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Όλο όμορφες ιδέες!!!Φανταστικά χρώματα, υπέροχο αποτέλεσμα, ευγε σε σένα και στα παιδάκια!!!

  2. Ευχαριστούμε και οι 29 (28 παιδιά και εγώ!). Καλά να περάσετε!

  3. 28;;Είσαι Ηρωίδα!!!Κι εγώ στη Ζαχάρω πέρυσι περίπου το ίδιο νούμερο είχα!!!Φέτος αραλίκι, λόγω άδειας, του χρόνου να δούμε…Επίσης!!!

  4. Εντάξει, στο δικό μου τμήμα είναι 15 τα παιδιά, απλά έχουμε και το άλλο τμήμα που είναι 13 και φτιάχνω κατασκευές και αυτά. Άντε με το καλό να ξαναρχίσεις τη δουλειά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s