Αργοπορημένοι χαρταετοί…

Standard

…λόγω κατασκευαστικού φόρτου!

Το ξέρω πως η Καθαρά Δευτέρα έχει περάσει εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, αλλά μόλις τώρα βρήκα χρόνο να αναρτήσω τους χαρταετούς  που έφτιαξα για τα παιδιά. Είναι ομολογουμένως μία πολύ πιεστική χρονιά από χειροτεχνικής άποψης… Δεν προλαβαίνουμε να φτιάχνουμε κατασκευές για να στολίσουμε, να δώσουμε στα παιδιά, να ξεστολίσουμε, να φτιάξουμε καινούργια…. Η μια γιορτή πάνω στην άλλη! Και ο χρόνος περνάει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!

Στην κατασκευή του χαρταετού λοιπόν! Είναι πολύ εύκολη και το κύριο υλικό ήταν οντουλέ χαρτόνι σε διάφορα χρώματα. Τα μάτια έγιναν από κανονικό χαρτόνι. Σαν ουρά έβαλα χαρτί γκοφρέ από το οποίο έφτιαξα κορδέλες και τις έδεσα σε σπάγκο. Αυτά όσον αφορά τον χαρταετό. Τώρα έχω ξεκινήσει τα ανοιξιάτικα και όπου νά’ ναι θα πρέπει να ξεκινήσω και τα πασχαλιάτικα… Οπότε αν χαθώ και πάλι να ξέρετε πως βρίσκομαι κάτω από έναν σωρό χαρτόνια, ψαλίδια βουτηγμένη μέσα στη κόλλα!

Advertisements

2 responses »

  1. Καλό μου σαλιγκάρι, άργησες, αλλά το κανες και πάλι το θαύμα σου!!! Εύγε για τον όμορφο χαρταετό, μάλλον είναι το πορτραίτο μου, μου μοιάζει και λίγο!!! χιχιχι!!!Καλή δουλειά στο σχολείο, να περνάς καλά και μη σε νιοάζει αν αργείς, γιατί πάντα μας αποζημιώνεις με όμορφες κατασκευές!!!

  2. Γεια σου Βάλια! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Εύχομαι και εσύ να περνάς πάντα καλά με το κοριτσάκι σου που είναι ομολογουμένως μια κούκλα! Πολλά φιλιά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s